about

Request a Sample

[email protected]

Frequently

Asked Questions
  1. Q1: Can I have a sample for testing?
    A: Yes, you can, but you need to pay.
  2. Q2: Can I add my logo on the clothing?
    A: Yes, OEM and ODM are available.
  3. Q3: Do you have inspection procedures for the products?
    A: 100% self-inspection before packing.
  4. Q4: Can I have a visit to your factory before the order?
    A: Sure, your visit is welcome at any time.
  5. Q5: How can I get after-service?
    A: We assure 2 years warranty. During this period, If any product quality issues occur, spare parts will be sent for free. But we have to charge if the problem is caused by man-made factors.

Bila Perlu Guna Tyvek Ireland

Sewa Pocket Wifi Samurai Sebelum Travel - Faizal Fredley

Lagi satu bila travel banyak negara ni korang dah tak perlu nak beli sim kad untuk setiap negara. Leceh kot. So paling senang korang sewa je pocket wifi samurai ni. tak payah nak banyak cerita, semua negara boleh pakai. Aku pergi kat Europe tu dalam 16

Itinerary 8 Hari di Ireland Musim Bunga 2015 My Super Kids >>

Ireland ni terbahagi kepada 2 : Republic Of Ireland di selatan, ibu kotanya Dublin. Dan sebahagian dari United Kingdom di utara, ibu kotanya Belfast. Nak keluar-masuk di kedua-dua wilayah ni tak perlu

Modem Kena Petir Kongsi Pengalaman Apa Langkah Awal Yang Perlu

Modem Kena Petir Kongsi Pengalaman Apa Langkah Awal Yang Perlu Dilakukan Salam semua dah baca tajuk kan nak cerita al kisah modem kena petir Seram bila teringat balik Bulan lepas tak ingat dah rasa macam nak masuk minggu akhir bulan Septemb...

Najib menentukan bila dana disalurkan ke dalam

29/7/2020· Beliau berkata, adalah perlu untuk ditekankan bahawa Najib memiliki kepentingan dalam SRC International dan menyertai Mesyuarat Kabinet yang

MHafis CHeo: Cara Transfer Duit Dari Luar Negara ke Malaysia -

Perlu diingatkan bila anda pilih untuk membuat bank transfer, exchange rate yang anda dapat pada mula-mula tadi tak akan sama disebabkan proses pemindahan wang dari bank ke bank yang lain akan memakan masa lebih kuran 2-3 hari bekerja (terpulang

Bolatime Khalid dalam dilema

Covid-19: 14 new cases with 11 linked to Sivagangga cluster, death toll remains at 125 PETALING JAYA: There were 14 new cases of Covid-19 in Malaysia reported on Sunday (Aug 2), bringing total infections to 8,999. PPBM akan saman bekas ahli guna logo parti ...

Ketahui usia kehamilan anda dengan Ujian Kehamilan Clearblue

Ujian Kehamilan Clearblue DIGITAL dengan Indikator Penghamilan ialah ujian yang pertama dan satu-satunya yang setepat imbasan ultrabunyi untuk penarikhan kehamilan**. Smart Dual SensorTM bukan sahaja berupaya memberitahu anda sama ada anda '+' hamil

5 Cara Ambil Gambar Cantik Ketika Travel Solo - Faizal Fredley

5 Cara Ambil Gambar Cantik Ketika Travel Solo. Sejak akhir akhir ni banyak pulak soalan tentang cara ambil gambar cantik masa travel, lagi lagi bila aku travel sensorang. Bukan nak kata gambar aku cantik tapi mungkin lah kan gambar2 aku tu nampak macam ada orang tolong ambil kan dalam erti kata lain macam aku tak

17 Etika Perlu Traveler Malaysia Tahu Ketika Bercuti Di Jepun -

17 ETIKA PERLU TRAVELER MALAYSIA TAHU KETIKA BERCUTI DI JEPUN. Bercuti memang seronok tetapi dalam keseronokan bercuti jangan sesekali lupa budaya dan adab kita sebagai orang yang mempunyai budi bahasa yang tinggi. Lagi-lagi bila travel di

Pengusaha ingin RUU Cipta Kerja disahkan secepatnya, ini

"Jadi, omnibus betul-betul perlu untuk disahkan secepatnya bila kita ingin investasi terus masuk dan lapangan kerja lebih banyak diciptakan di Indonesia dalam waktu dekat," kata Shinta saat dihubungi Kontan.co.id pada Selasa (4/8).

Resepi Roti Soda Ireland Senang. Irish Soda Bread - Buat Wanita

resepi roti soda irish sedap senang Roti soda irish yang original guna tepung wholemeal / multi grain. Tapi tepung tu tak ada kat rumah. Tepung roti pun tak ada. So, just guna tepung gandum dicampur oat dan kismis. BW plan nak makan roti soda irish ni esok time breakfast. plan nak makan roti soda irish ni esok time breakfast.

10 Gadget Perlu Dibawa Ketika Melancong - Faizal Fredley

Berikut merupakan 10 gadget yang boleh korang bawa ketika melancong. Namun harus bijak mana satu yang perlujangan sampai semua nak dibawa nanti meyusahkan diri pulak Teknologi dan Manuasia tidak boleh dipisahkan pada zaman ini. Kemana jua kita pergi ...

Van Huizen gemar guna tenaga muda Harian Metro

Malaysia akan berdepan saingan juara dunia Australia, pemenang pingat emas Sukan Olimpik, Argentina, juara Asia, India, England dan Ireland pada Piala Sultan Azlan Shah kali ini. Dua minggu kemudian, mereka akan berlepas ke Gold Coast untuk menyertai Sukan Komanwel (4-15 April) diikuti Sukan Asia (18 Ogos-2 September), Trofi Juara-Juara Asia (18-28 Oktober) sebelum ke Piala Dunia

Cara servis dapur gas lama tersumbat, nyalaan api kecil

7. Ini contoh retakan pada bahagian fire starter. Pulas-pulas tetapi api tidak menyala dan perlu guna surat khabar atau external fire starter untuk hidupkan dapur gas. Usah khuatir, ketuk sedikit bahagian besi supaya retakan menjadi rapat. Ianya tidak 8. Akhirnya

Cara Guna Medical Card Di Hospital Swasta

Cakap bila perlu je. Dah banyak kes jadi silap client pi cerita macam-macam, hat pelik-pelik. cara guna medical card di hospital swastaMasa doktor request GL tu ada pelbagai requirements dan soalan. semuanya bergantung kepada kes by kes. selalunya jadi "slow sikit" bila kita first time dan tak ada record dengan hospital tu.

Dubai, UAE - Transit selama 17 jam! ~ Kaki Berangan

4/11/2014· Kejadian ni berlaku kira-kira 9 bulan yang lalu? Fuhh~ lama betol dah terjadiknya ketika penerbangan aku menuju ke Tanah Ratu dan sempat transit selama 17 jam di Dubai dengan penerbangan Emirates ler ape lagi. Memang aku sengaja beli tiket untuk transit ...

Cara servis dapur gas lama tersumbat, nyalaan api kecil

30/7/2020· Pulas-pulas tetapi api tidak menyala dan perlu guna surat khabar atau external fire starter untuk hidupkan dapur gas. Usah khuatir, ketuk sedikit bahagian besi

Gurlz like : BeWare bg sesiapa yang guna DEBIT kad

saya pon baru kena charge rm200 semalam. sebelum ni pon saya dah kena bila guna kad nak isi minyak. cuma xperasan je. kalo mcm gini la nak tggu 7 hari, ada cash tu pakai cash je. cuma kalo sesak2 kat stesen minyak utk bayar itu le yang bengkek tu

Cerita Kembara Kami: 10 Tempat menarik di Ireland untuk

Ireland jarang mendapat tempat di hati pelancong mungkin kerana kedudukan negaranya yang terpisah dari tanah besar eropah. Pelancong yang datang melancong ke eropah, contohnya ke Germany, perlu menaiki feri atau kapal terbang untuk ke Ireland pula berbanding jika pergi ke negara eropah yang lain seperti Switzerland, Italy, Perancis dan lain-lain lagi.

Agar Bisa Bersaing, Kapasitas Bisnis UMKM Perlu Pengembangan

Agar Bisa Bersaing, Kapasitas Bisnis UMKM Perlu Pengembangan CP name Jawapos Reporter Estu Suryowati Upload Date & Time Diterbitkan 12.53, 07/08/2020 JawaPos.com Sebagai tulang punggung ekonomi nasional, kapasitas usaha mikro, kecil, dan menengah (UMKM) perlu ditingkatkan agar mampu bersaing di pasar lokal maupun global.

Jom Jalan-Jalan: Persediaan ke UK dan Ireland Road Trip

For info, UK terdiri daripada England, Scotland, Wales dan Northern Ireland. Ireland pula tak termasuk dalam UK. Untuk road trip kali ini, kami akan menjelajah UK dan Ireland. UK menggunakan matawang pound dan Ireland pula guna euro. So kena tukar 2

Beli Sim Kad Korea Unlimited Data SIM Dari Mobile U - Faizal Fredley

So tak payahlah korang kalut nak beli sim kad bila sampai ke korea nanti. Selain Korea, korang boleh juga tempah sim kad ni untuk ke Jepun, China, Australia, dan Eropah. Hanya perlu booking online jer Dari segi harga pula tak der lah mahal sangat.

Fmtnews Cara taip huruf jawi di handphone tanpa install aplikasi

Siap.Nanti bila kita nak taip, dia akan terus keluar keyboard Jawi.Jadi sudah bolehlah taip huruf Jawi sama ada dekat FB ke, WhatsApp ke, Google atau apa-apa jenis fail dokumen lain di handphone. Manalah tahu ada kerja sekolah anak kena guna tulisan jawi lepas ini.

SmartPhone, Perlu Atau Tidak? My Super Kids >> The Power of

Sedangkan bila memilikinya, bukan saja tak ada value added, malah cuma guna basic features saja. Upgrade telefon VS upgrade sikap dan pemikiran orang yang berkesan dapat menghasilkan baja dari tahi binatang, tapi bagi orang yang kurang berkesan, tahi binatang is tahi binatang, worthless.

Negara yang rakyat Malaysia boleh lawati tanpa visa/senarai perlu

Bila masuk negara tu, imigresen akan cop di passport tu. Dan visa adalah kebenaran untuk masuk sesebuah negara yang perlu di mohon oleh pelawat yang nak melawat ke sana. Jadi bagi negara yang tak perlukan visa, kita hanya bawak passport je untuk masuk seperti negara Asean dan Eropah.

Hotel di Ireland Hotel Murah di Agoda.com

Hotel Murah di Ireland. Harga dijamin murah dan diskaun besar-besaran di seluruh Ireland. Hanya di Agoda! Kata laluan yang anda masukkan tidak betul. Klik di sini untuk mendapatkan kata laluan baru Akaun Agoda sudah wujud bagi .

Fmtnews Tip cuci sinki tersumbat guna 3 bahan, tak penat nak

belanga yang yang perlu dibasuh.Ini tidak termasuk dengan sisa makanan yang ada bila selepas selesai sahaja mencuci yang perlu dibersihkan.Jadi, penting untuk anda membuat operasi pembersihan sinki sekurang-kurangnya 3 kali setahun ...